I samarbete med Wiz

I samarbete med Wiz har jag nu fått testa tre olika smarta Wifi-lampor. De är helt magiska, då man har nästan oändligt med valmöjligheter när det kommer till ljusinställningar. Man kan ställa in så att lampan väcker dig genom att öka ljusstyrkan likt solens uppgång. Samma sak när man ska lägga sig kan den dimma ned sig själv tills den slocknar efter 30 minuter. Man kan ställa in t.ex. dynamiska lägen så att det påminner om ett brinnande ljus med rörlig veke. Självklart finns lite mer "vanliga" lägen, så som dagsljus och även varmare lägen för lite mer myskänsla.

Jag har testat den här lampan i ca en månad och har bara fått med mig bra erfarenheter. De är även fina rent estetiskt och ser väldigt bra ut om man t.ex. har en öppen lampa. Jag själv har fått låna lamphållare för att ha möjlighet att testa dess, då jag inte har några E27 hållare mer än i taket.

Ett stort plus för dessa Wifi-lampor är att man behöver bara vara ansluten till sitt wi-fi och behöver ingen "smart-hub" eller liknade för att ansluta. (Vilket man behöver med t.ex. Philips Hue, som jag har använt mig av tidigare)

Det har även varit lätt att använda Wifi-lamporna då jag har röststyrt dem via Google Home med min Google Nest Mini 2nd.

Wiz-lamporna rekommenderas varmt kan jag lova, speciellt med flexibeliteten i kombination med priset!

@buzzador #buzzador #wizbuzz #wizconnected

Gillar