Le Pain Francais

" "

Hej! I förrgår var jag på jobb intervju, var jätte nervös så vet inte riktigt hur det gick men oavsett kommer jag jobba kvar på Dorisa. Efter intervjun så åkte jag till mammas salong i Vasa och där satt min älsklings kusin!! Vi körde en riktig ''tjej'' grej då vi fixa håret tillsammans haha, det var jätte mysigt att träffa Emma då vi inte ses så ofta även fast vi båda bor i Göteborg. Eftersom jag inte har några syskon så är väl Emma lite som en syster kanske, vi pratar om det mesta och hon ger alltid så himla bra råd om allt mellan himmel och jord. Såååååklart glömde jag att ta förebild på mitt hår men jag gjorde inget speciellt, klippte av det slitna och färga bort mitt orangea sommar hår till en mörare nyans. Mitt hår är jätte slitet och sönderfärgat så måste dra pch fixa det med färgning osv ungefär var andra månad :( synd.

Godnatt <3


Likes

Comments


Hej godingar, Jag har efter väldigt mycket om&men skaffat p-piller. Detta är något jag tänkt på väldigt länge men aldrig tagit tag i på riktigt. Varför jag valde att börja var först och främst för min mensvärk. Har sån otrolig oregelbunden mens så jag visste aldrig när det skulle komma vilket jag inte var bekväm med. P-piller ska också hjälpa (vissa) om man har hudproblem vilket jag hade mycket förra året. I alla fall, min har nu gått på p-piller en vecka men har märkt direkt förändring på min kropp, hud och humör. Jag har läst på mycket om p-piller så jag vet att dom första veckorna är jobbiga för kroppen håller på och anpassar sig. 

Det känns som jag gått upp i vikt, jag vet att man får större bröst av p-piller men det är mest för att du är väldigt sötsugen(i alla fall jag) och det gör att du går upp i vikt dvs större bröst om jag uppfattat det rätt. Mina bröst känns hårda och inte som mina egna men jag hoppas att det går över.Jag är väldigt lätt irriterad just nu, tror många runt om jag går på tå. Jag är väldigt lätt irriterad ''normalt'' och nu är det bara värre, som sagt så hoppas jag detta kommer gå över haha tycker så synd om mamma som får stå ut med mina humör svängningar. Min hy har varit bra..Allas upplevelser av p-piller är olika, jag ska fortsätta i tills mina kartor är slut och sen får jag se om jag fortsätter eller struntar i det helt.Likes

Comments

Igår så var jag och Rozhan på h&m nya släpp av deras höst kollektion. Vi hitta några riktigt snygga saker, bland annat byxorna och tröjan som jag hade på mig idag (se bilderna). Har alltid vara tveksam till rött men äääälskar den här tröjan.
Väskan är ifrån Zadig & Voltaire

#nouwoutfit

Puss!!! 😘😘🌹

Likes

Comments

Dagens outfit !