Victoria Arvedson
Victoria Arvedson
Victoria Arvedson

Hej. Första inlägget och jag har varit taggad på detta länge. Jag får så många tankar och ideer hela tiden, så därför har jag skaffat den här bloggen för att skriva av mig, Så egentligen har jag skrivit detta inlägget i huvudet nu några gånger ;). Om du har läst i min "info" så säger jag att jag har tänkt att fokusera mycket på välmående och mental hälsa även fast jag har ett stort intresse för fashion och kläder men såklart kommer det bli mycket av det med.

Det är en ny månad och exakt en månad tills jag börjar skolan så därför tänker jag börja göra min idealiska dagsrutin som jag inte har följt på länge, bloggen kommer hjälpa mig att hålla mig själv i cirkeln, varför vill jag göra detta? för när jag har gjort alla dessa sakerna innan en vacker och spännande dag börjar så får det mig att känna mig nöjd, duktig och inspirerad, typ. Ni förstår. Allt detta jag gör är bara för min innersta känsla för det (för mig) bidrar till en bättre konstant känsla. Här kommer en lista på hur jag vill att en dag ska se ut för att jag ska vara "inspirerad".

1. gå upp och bädda min säng (inklusive städa om det behövs).

2. träna 30 min pilates.

3. duscha .

4. läsa 30 min.

5. planera för dagen inklusive att fixa mig.

6. äta frukost.

Här kommer saker som jag också vill ha gjort under dagen.

1. ut och gå, minst 60 min.

2. cardio 30 min.

3. dricka mycket vatten.

4. skriva dagbok.

5. skriva blogginlägg.

6. läsa innan jag går och lägger mig.


Sådär, där har du listan, jag kommer uppdatera här emellanåt hur det går! Det är olika för alla vad som får dem att känna sig inspirerade, detta är mitt och du ska göra vad som känns bäst för dig för JAG tycker det är viktigt att vara inspirerad men det är ALLTID olika! hejdå. plus, här kommer en bild på mig

Likes

Comments