Hej!

KvÀllens skrivande blir inte om vad jag gjort under dagen, för att jag orkar inte skriva det. Samt att det blir lite uttjatat.

AlltsÄ... Jag ska prata om förhÄllanden. Inte bara vanlig par förhÄllanden, ocksÄ om kompis förhÄllanden.

1:a, par förhĂ„llanden: Jag har upptĂ€ck med nĂ„gra förhĂ„llanden dĂ€r en person reagerar jĂ€tte stort nĂ€r den ena partnern inte Ă€r jĂ€tte social med den ena. Liksom ena personen upplever den andra personen som dryg "osocial" och flippar dĂ„ ur pĂ„ den personen pga partnern Ă€r "osocial". Jag kan sĂ€ga sĂ„hĂ€r, DET ÄR INTE SÅ!!! DIN PARTNER ÄR INTE OSOCIAL. Det kan bara vara att den "osocial" partnern Ă€r trött eller Ă€r lite upptagen med nĂ„got annat. Jag menar det Ă€r ju inte sĂ„ att den "osocial" partnern inte svarar? NĂ„n gĂ„ng gör hen det.
Sedan Àr det ocksÄ sÄ att 50/50 personer med ett förhÄllanden inte umgÄs tillsammans med bÄda partnernas umgÀngesomkrets eller sÄ gör de det. AlltsÄ 50 av 100 umgÄs tillsammans med bÄdas umgÀngesomkrets och andra 50 av 100 gör inte det, utan de umgÄs med partnern sjÀlv och med kompisarna sjÀlv. Fördel eller nackdel? Svaret Àr nog bÄde och. Varför? För att har man ett förhÄllande dÀr man umgÄs tillsammans med bÄdas umgÀngesomkrets Àr det ingen "big deal" av det hela, eftersom alla umgÄs tillsammans. Men Àr man dÄ i ett förhÄllande dÀr man inte umgÄs ihop med bÄdas umgÀngesomkrets, kan det bli komplikationer för den ena partnern eller bÄda. Fortfarande varför? För att du tvingar dig sjÀlv att antiligen umgÄs med partnern eller vÀnnerna. Vad vÀljer man helst, jo partnern eftersom det Àr hen man vill vara med mest. Men vad hÀnder sen?.. Jo, man kan tappa en viss kontakt med de vÀnner man har samt de nÀra vÀnnerna. Men det uppstÄr nog inte sÄ ofta att man tappar kontakt med de nÀra vÀnnerna.
Sedan Àr det ocksÄ sÄhÀr att det innebÀr inte alltid att man mÄste umgÄs med varann hela tiden, nÀr man har ett förhÄllande. Faaast, det Àr mycket mysigt. Man kan lÄta varann fÄ en viss "space" en kort period. Nu mena jag inte 1mÄnad (eller 2 eller 3 osv) om man Àr sÄ tajta med varann, men kanske en vecka eller tvÄ. För att man ska kunna umgÄs med vÀnner/familj eller helt enkelt va för sig sjÀlv. Det kan ocksÄ minska risken att hamna dÀr man "tappar" vÀnner nÀr man inte umgÄs tillsammans med bÄdas umgÀngesomkrets. (Min teori)
Men jag kan lugnt sÀga att har man ett stadigt förhÄllande dÀr man har mycket tillit, förtroende, respekt och Àrlighet för varann hÀnder inget större under ens förhÄllande. Utan den vÀxer bara till nÄgot starkare och bÀttre.

2:a, kompis förhÄllande: Okej vad Àr ett kompis förhÄllande? Jo, det Àr nÀstan som att ha ett förhÄllande med en vanlig person, men du har en viss grÀns ( att ni ej myser med varann som man gör i ett partner förhÄllande osv). NÀr jag menar kompis förhÄllande nu menar jag att man har ett stort samband med sin allra, nu menar jag verkligen sin allra bÀsta kompis. En vÀn som du vet att du aldrig kommer slÀppa ifrÄn sig, oavsett vad. SÀkerligen för att man vet sÄ mycket om varann, mer Àn vad ens partner eller ens familj vet. Hur kommer det sig att det blir sÄ? Att sin bÀsta kompis verkligen vet allt om en? För att med sin bÀsta kompis pratar man verkligen om alla sina problem. AlltsÄ frÄn det minsta problemet man har till den största! RÀtt sjukt nÀr man tÀnker efter.
Att ha ett kompis förhÄllande bygger ocksÄ pÄ mycket tillit, förtroende, respekt och Àrlighet för varandra. OcksÄ nÄgot som vÀxer efter varje dag som kommer.
MÄnga bÀstisar mÄste förstÄ att mycket hÀnder under en viss period, det Àr under gymnasietiden. Varför? Det Àr mycket nytt som hÀnder. Man börjar pÄ olika skolor/olika klasser dÀr man trÀffar nya personer. MÄnga bÀstisar kan ta illa vid, alltsÄ bli lite nojiga om att den ena bÀstisen inte vill vara bÀstis med en nÄgon mera. För att hen fÄr nya vÀnner och de nya vÀnnerna kan vara bÀttre vÀn en Àn sjÀlv. AlltsÄ den nya vÀnnen/vÀnnerna tar ens plats. Jag kan haft den upplevelsen i början av min gymnasietid. Men det Àr inget jag har nu lÀngre. Var sÀkerligen för att jag trodde att jag skulle gÄ miste om min bÀsta vÀn, eftersom vi inte gÄr pÄ samma skola.
I alla fall... Mycket nytt hÀnder och man skaffar nya vÀnner, men vad hÀnder sen? Man trÀffar kanske inte varann lika ofta som förr. För att man slutar olika tider och har olika studier. Visst man blir sur pÄ sig sjÀlv och varann. Men oavsett vad sÄ Àr ni lyckliga nÀr ni trÀffar varann. Ni kanske har mycket att berÀtta för varann eller lite, men det Àr ÀndÄ alltid lika kul. För att ni ser varann/Àr med varann!

Likes

Comments

Hej!

Idag har Lollo vart hos mig. Vi tror att vi sÄgs/va med varann, lovet innan denna. Ett tag sedan? JA!!!

Men det var chill och vi hade massor att prata om. TÀnk pÄ en sÄpass lÄng eller kort tid har man sÄ mycket och berÀtta för varann, haha.

Senare under dagen Äkte jag och Lollo in till VÀnersborg för att kolla pÄ filmen Superman VS Batman. SÄ jÀvla bra film!!!

NĂ€r jag kom hem sĂ„g jag att ena bilen inte var hemma. Antog att det var ren inbillning, men sĂ„ var det icke. Jag vĂ€ntade ca 20-25 min inne i bilen med Lollo och hennes mamma. Sedan tyckte jag att de kunde Ă„ka hem. Vilket ledde till att jag fick stĂ„ ute och vĂ€nta ca 20-30 min (var alltsĂ„ utlĂ„st) pĂ„ mina förĂ€ldrar skulle komma hem. Som tur var regnade det inte mycket och det var inte jĂ€tte kallt ute heller, vilket bara var bra. Sedan hade jag ocksĂ„ "sĂ€llskap" via telefon för att jag pratade med J (Ă€lsklingen). Eller pratade och pratade... Var typ bara jag som tjata😂

Just nu ligger jag pÄ sÀngen och kollar pÄ TV. Funderar pÄ att gÄ och lÀgga mig eftersom jag har praktik imorgon...

Likes

Comments

TrÀnings t-shirt frÄn Adidas butiken

Odd Molly Top frÄn Odd Molly butiken

En top & TrÀningstights frÄn Svea butiken

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag och familjen Äkt till freeport som ligger en bit bort frÄn Göteborg.

Det var tÀnkt att jag skulle införskaffa mig ett par nya skor som jag letat efter lÀnge, men nÀr jag vÀl hittade dom fanns dom inte kvar i min storlek lÀngre. SÄ det blev lite annat inköp, klÀder!!!

Just nu Àr vi pÄvÀg hem. TÀnkte nÀr jag kommit hem kan jag ta bild pÄ de saker jag handlat.

Likes

Comments

Nu under kvÀllen har jag kollat pÄ filmen Sisters, med Sandra!
Hon kom nÀr klockan var runt 20:00 och dÀrefter snacka vi lite och satte igÄng filmen.
Filmen var jÀttebra, sÄ skulle jag betygsÀtta den frÄn 0-5 stjÀrnor blir det 4,5.

Men för ca 20min sedan Äkte Sandra hem igen för hon skulle jobba nÀsta dag.

Juste! Kom pÄ en sak... Det Àr 1:a april idag och jag har inte gjort nÄgot april skÀmt Àn. Bra dÀr Vickan, bra...

Likes

Comments

Hej!

DÄsÄ... Dagarna som gÄtt har vart underbara.

Under tisdags kvÀllen var jag jÀtte uttrÄkad. KÀnde att jag inte ville vara hemma, ville liksom bara komma ut ur huset lite. SÄ jag snapa lite med vÀnnerna, en av dom var Emelie. Jag och Emelie ville bÄda hitta pÄ nÄgot kul inför imorgon dagen sÄ vi beslutade att Äka till Göteborg.

Under onsdag började man att vakna runt 07:00 ungefÀr. Var inte jobbigt att stÄ upp, Àr van vid att stÄ upp sÄ tidigt nu för tiden. Jag gjorde iordning mig och gick upp mot bussen som gick 08:35. Jag och Emelie hade inte sÀtt varann pÄ ett tag sÄ vi babblade pÄ som vanligt under bussresan till VÀnersborg och tÄgresan till Göteborg.

Vi hittade massor med saker, eller jag gjorde det haha. Jag köpt med mig en topp frÄn MissÀy, en keps frÄn Stadium, Pop Candy frÄn TGR (mycket gullig liten butik) och Sleek smink frÄn H&M. Var riktigt nöjd med grejorna. Har dock inte bild pÄ allt, men tog bild pÄ sminket.

Är verkligen beroende av Sleeks smink! Den ena paletten som Ă€r till vĂ€nster sida Ă€r en countouringpalett, ÄLSKAR highlightern! Den till höger Ă€r en ögonskuggspalett. Var jĂ€tte förvĂ„nad att jag hittade just deras produkter inne pĂ„ H&M. Trodde att de inte sĂ„lde detta sminket. SĂ„ man kan sĂ€ga att jag var rĂ€tt lycklig under det ögonblicket.

Senare pÄ kvÀllen under onsdags kom J. Var lÀnge sedan han och jag var. Det var mycket kul och trÀffa han igen! Vi myste, kolla film, pratade om allt, helt enkelt kan man sÀga att vi hade riktigt kul ihop. Dock sÄ Äkte han hem idag :( Men vi trÀffas snart igen!

Just nu lyssnar jag pÄ musik och invÀntar pÄ resten av mina familjemedlemmar ska komma hem. De Äkte till Ullared idag och shoppar loss. KÀnde att jag ville med till en viss början nÀr de berÀttade att de skulle dit, men behöver spara pengarna nu. Var ju i Göteborg i onsdags haha.

Likes

Comments

Vill ni kolla pÄ fler videon av henne sÄ har ni lÀnken hÀr nedan

https://www.youtube.com/user/nataliesoutlet/featured

Vill ni fortsÀtta med att kolla pÄ hennes klipp sÄ har ni lÀnken till hennes sida hÀr nedan

https://www.youtube.com/user/thinkkbeautyy/featured

​Finns massa fler relaterade videon/klipp som dessa, sĂ„ bara och leta. Eller sĂ„ kommer det upp pĂ„ YouTubes startsida (efter du sökt pĂ„ sĂ„nna hĂ€r liknande videon).

Likes

Comments

I ungefÀr 2h har jag kollat pÄ olika youtube kanaler. Just nu kollar jag igenom en som heter Natalies Outlet.

LÀnkar de personer jag har kollat pÄ sen, eftersom kollar pÄ datorn och bloggar just nu frÄn mobilen.

Likes

Comments