Måste dela med mig av några helt underbara bilder från förra helgens höstbröllop. Louise & Kristofer gifte sig. Är dem inte helt galet vackra? Det var mitt första bröllop jag varit på och gud så vackert. Jag fällde några glädjetårar under kvällen. Dagen var helt magisk- fint väder, fin kyrka, middagen och festen var också toppen! Bästa Lollo och Kristofer.- tusen tack för att vi fick vara en del av eran stora dag och fira er! Älskar er ❤

Louise & Kristofer utanför kyrkan ❤

Så mycket kärlek ❤

Louise & jag utanför kyrkan ❤

Här lovar dem varandra evig kärlek 😍

Jag och C fick roliga namnlappar vid bordet 😂

Brudparet tillsammans med deras tärnor och bestmans.

Min fina C ❤

​Avslutar med en bild på C och mig.

Vi ses!

V

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ison är min och min sambos gemensama hund. Vi har haft honom i lite över två nu och han är det bäst som hänt oss.

Både jag och C är uppväxta med hund och har stor hundvana sen tidgare, när vi väl hade bestämt oss för att skaffa hund så var vi eniga om att det skulle bli en Staffordshire bullterier.

När vi åkte och skulle titta på valparna i Isons kull så viste vi direkt att det var den lille killen som skulle bli våran- Ison! Och från den dagen bestämde vi oss och några veckor senare kom han hem till oss. 

I två år har vi skapat mpnfa fina minnen tillsammans och många mer ska vi skapa. Många inlägg kommer hanlda om Ison, med både bilder och text. :)

Här ser ni några fina bilder på Ison, tagna i förra veckan vid Västra Långvattnet i Delsjöområdet i Göteborg.

Vi ses!

V

Likes

Comments

Kära dagbok,

Idag har varit en relativt lugn dag. vaknade tidigt och gick en långpromenad med Ison.
Jobbat hemifrån idag eftersom jag hade ett läkarbesök på förmiddagen. När jag kom hem igen kom min lillasyster förbi och var här i några timmar. Vi kollade 4 avsnitt av Gåsmamman, käkade lunch och bara hängde. Nu har jag jobbat några timmar och tänkte snart åka till gymmet för lite enklare "rehab" övningar. Opererades för drygt en månad sedan och har precis kommit igång med lite enklare övningar, vilket är är jätte skönt. Nedan är några bilder från dagens promenad.

Vi ses!

V


Likes

Comments

​Bjuder på några härliga höstbilder från en dag när vi var ute och testade våran nya kamera.
Dem är så fina- min man och våran älskade hund :)

Vi ses!

V


Likes

Comments

Detta ska bli spännande och framförallt ska det bli kul att få in alla mina dagliga foton, tankar och minnen i inlägg här på bloggen.

Vi ses!

V


Likes

Comments