My spirit wellness project

Jag har bestämt mig för att påbörja ett litet spiritjunkie wellness projekt. Hur mycket spirualitet det kommer vara i slutändan återstår att se.

Syftet med projektet är att lära känna mig själv, våga följa mina drömmar, lägga tid och fokus på rätt saker och på att må riktigt bra.

Jag har insett att jag varit och är fortfarande är en sökande person. Jag har fastnat i personlig utvecklingsträskets och letar/söker hela tiden efter något som kan göra mig bättre. Det är inget fel med att vilja utvecklas utan jag skulle säga ser det är viktigt att vilja utvecklas. Däremot när man upplever att det tar fokus och energi från det som verkligen räknas i livet och nästan skapar stress har det blivit fel.

Jag kommer att genomföra aktiviteter för både den mentala och fysiska måendet. Några kommer handla om att bygga hälsosamma och bestående vanor. Andra aktiviteter kommer handla om att lära känna mig själv och stötta det som är viktigt för mig mentalt. Jag kommer utmana och testa mig fram vad som just jag mår bra av

Jag har ingen helt fastställd och förutbestämd plan på aktiviteter jag kommer att genomföra. Vissa aktiviteter kommer vara någon vecka, andra en månad eller länge. Vad jag kommer välja de aktiviteter som känns viktigt och rätt för stunden för mitt välmående.

Min plan är att dokumentera min resa genom projektet här på bloggen.


Gillar

Kommentarer