Imorse vid 04.30 gick bilen från Vadstena till Ullared Gekås. Så med många selfies och billekar kom vi fram efter 3 timmar i bilen o var taggade på en dag på Ullared. Jag hade innan tänkt att jag skulle köpa ett påslakan i satin vilket jag också gjorde. Sen köpte jag inte så mycket mer.., dag- och nattkräm, rakhyvel, sminkborstar till Emma, böcker till Emelie, 3 tuggummipaket och chips. Vi såg de mer som en kul grej att åka hit idag än att shoppa upp alla pengar vi har, så det blev jättelyckat. Nu sitter vi i bilen och är påväg hem, väldigt ovanligt för vi brukar nämligen åka hem runt 14.30 typ, men de känns skönt haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår blev jag 16 och jag tänkte att jag lägger upp några bilder från kvällen idag istället. Jag vaknade av att mamma och lillebror kom in och sjöng för mig, och sen åt vi glasstårta (vilket vi jämt gör när någon fyller år). Några minuter efter att mamma hade åkt iväg för att jobba ringde tjejerna på på dörren, vilket va jättekul. Dom stod där med kladdkaka och sjöng, hihi.
Jag slutade skolan runt 16 och sen åkte jag o tjejerna hem till mig och började laga mat och fixa med dukning osv. Det va jättemysigt och de borde absolut göras oftare. Runt 21 kom Oscar hit och hade med sig ett jättestort paket med en jättestor nalle i. Jag tror ja blev kär, Gud va fin den va! När tjejerna sen hade gått satte vi oss och tittade på tisdagens ung och bortskämd.
Jag hade en underbar 16årsdag!

Likes

Comments

||Asså det här med rubriker.. Ja vet aldrig vad jag ska skriva där haha|| Just nu sitter jag och Emma och lyssnar på när Elin och Alva spelar in en redovisning om Karin Boye, och lite senare ska vi iväg och handla till middagen imorgon. För imorgon är de min fööööödelsedaaag, så vi ska göra trerätters med kyckling och cheesecake.

Likes

Comments

Fick feeling för att fixa rummet lite. Ganska svårt att försöka o inte låta när lillebror har lagt sig men men. Ja sitter just nu och putsar spegeln och beundrar hur stor skillnad några tavlor kan göra. Älskar dom här tre!

Likes

Comments

En god frukost och bästa pappa. (Vi hade solen rakt i ögonen vilket förklarar våra miner..)Jag älskar att åka buss/bil/tåg när det är mörkt ute. Jag älskar när man tittar ut och det är helt mörkt och de enda man ser är lampor i husen som lyser. Det är bland de bästa som finns.

Likes

Comments

Jag fick nyss en för tidig födelsedagspresent av pappa och Emelie, och jag ääääälskaaar dom! Har letat efter ett par bootcut jeans ganska länge men inte hittat några som har suttit riktigt bra, men de här gjorde verkligen de. Så jag är riktigt glad!

Efter frukost imorse gjorde jag iordning ett litet hemmaspa vilket var jättemysigt. Jag använde dom här produkterna som är från Sankt Jörgen Park Resort som är ett spa som ligger här i Göteborg. Ett jättemysigt spa som jag tycker att ni ska åka till om ni är i Göteborg och har tid över.
Vad har ni gjort hittills idag?

Likes

Comments

Idag är det torsdag den 17 mars. Vi började dagen med nationellt prov i svenska och det gick bättre än vad jag trodde, haha. Man skulle skriva en novell, resonerade text eller ett brev och jag valde en novell. Jag tycker att de är så mycket friare att skriva en novell än att skriva typ ett brev där det stod exakt vad det skulle handla om. Om ni också hade nationellt prov idag, vad skrev ni?

Senare på eftermiddagen hade vi "klasskampen". Det går ut på att vara den bästa klassen på så många grenar som möjligt ungefär. Det är roligt när dom lägger in sånt här i schemat så de blir lite varierat. Detta gjorde ju nämligen att vi inte hade några vanliga lektioner idag, väldigt skönt om ni frågar mig.

En annan fun fact om idag är att det är en vecka kvar till min födelsedag! Jag som dessutom älskar att fira födelsedagar, längtar jättemycket haha
Ha en fin kväll!

Likes

Comments