Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Yummie yummie

Recept

Igår var det dags för yogan igen. Även om det var ett jättebra pass och det gjorde verkligen underverk för min kropp då temat för klassen var, höfter. O vem behöver inte ta hand om sina höfter lite mer. Men jag var väldigt ofokuserad under klassen. Jag brukar vara bra på att blunda och fokusera på övningarna sm vi gör. Men igår så kunde jag inte alls hitta lugnet. Även om passet kanske inte gjorde att jag fick varva ner mentalt där och då så mjuka den alla fall upp min kropp.

Nåja, idag så har jag jobbat på banken hela förmiddagen för att sedan gå och träna ett lunchpass (ni ska få passet sen) och sedan sätta mig och jobba med lite nya upplägg till klienter. Även beta av lite av mitt kostplugg. I eftermiddag blir de först date med en kompis på stan och sedan kommer en annan vän över på kvällsmat. Toppenkväll alltså.

Jag förstår ju att ni vid det här laget suktar efter den här goda smoothiebowlen som ni fått se lite bilder på. Å den är faktiskt precis så god som den ser ut om inte bättre.

Upplever liksom kraven:
x Bra innehåll
x Ser otroligt snygg ut (äter med ögat ni vet)
x Riktigt riktigt god

Så vad innehåller den då? Jo, själva smoothien innehåller detta:

3 frusna bananer
1 msk råchokladpulver
1 dl mandelmjölk

Sedan gjorde jag ju en kräm på:

1 dl mandel
2-3 dl vatten
1/2 avokado
8 dadlar
2-4 msk råchokladpulver
Äkta vaniljpulver

Gör så här: Börja med att mixa de frusna bananerna (för smoothien), chokladpulvret och mandelmjölken. Häll upp. Sedan så mixar du mandeln med vattnet i blundern. Lägg i avokado, dadlar, chokladpulver och vaniljpulver. Mixa ihop allting. Häll det sedan över den första blandningen. Så får ni en så SJUKT god smoothie att äta.

Gillar

Kommentarer

lisagabrielsson
lisagabrielsson,

Mums, ser så gott ut! Ska definitivt prova!!

nouw.com/lisagabrielsson
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Emelie JS
Emelie JS,

Riktigt gott ser det ut!! Visst är det godast att äta smoothies ur en skål? Det tycker verkligen jag iaf 😉

www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Absolut, tycker att det känns mer som en måltid och på så sätt känns det lite godare 😊nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229