Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Yogis

Träning

Avslappning. Fokus på andning.

I onsdags kväll var jag på min första yogaträff som jag kommer gå på hela vårterminen. Jag bestämde mig ganska snabbt i vintras att det är nog något jag behöver. Få ett ställe där jag slappnar av i veckan. Så hur var det då?

När jag kom dit så kände jag kanske att jag inte passa in så bra. Ni vet, alla såg så rutinerade ut och hade på sig sånna där rätta kläder. Vad nyttigt det är att gå utanför sin komfortzon. Jag kände mig nog där ungefär som personer som inte brukar var på gym känner sig. Men jag gick in och alla var så trevliga så.

Sedan började vi och medans vi slappnade av och inväntade tiden så vi skulle börja så kom jag på mig själv med att leta efter en klocka i rummet. ''Vad är tiden egentligen? Borde det inte börja nu?'' Sedan log jag lite för mig själv. Det är ju just därför jag är där. För att slappna av och inte bry mig om klockan för ett tag. Det blev så påtagligt att jag faktiskt behöver det. Sedan började vi och jag kände ganska snabbt att jag hade hamnat rätt. Mycket andning gjorde vi och även några andra övning som var lite liknande styrka.

Under hela tiden handlar det om att kunna släppa tankarna och leva just här och nu. Det är svårt, riktigt svårt. Men det är ju därför jag ska gå nu 1 gång i veckan. Så att jag lär mig att kunna slappna av. Jag märker ändå att jag har kommit långt sedan i höstas. Att ligga still rakt upp och ned var inte tänkbart, det kröp i hela kroppen på mig då. Nu kände jag det första stunden. Sedan kände jag mest avslappning, det var så himla skönt att bara vara. Gud så nyttigt.

Jag rekommenderar verkligen att yoga. Sedan gillar jag att basera det jag gör på fakta och visst satt jag där ibland och undra om just den övningen verkligen gjorde si och så med kroppen. Sedan tänkte jag efter en gång till. Vad spelar det för roll egentligen? Så länge den stunden i veckan har den effekt jag vill. Att jag känner avslappning och kan bli lite lugnare som person så är jag mer än nöjd. Ibland är känslan viktigare än allt annat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229