Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Yogaflow

Träning

Igår var det dags för AW med Frisk. Det bästa av allt var att vi startade med yoga. Så himla skönt (även om det sträcker lite här och där på en som inte är så rörlig...). En av våra instruktörer skulle spela in en video för att få instruerar i en ny form av yoga och ville därför ha med personalen som klass. Tackar vi inte nej till. VI blev en hel hop med människor vilket var väldigt trevligt. Sällan som man hinner träffa alla på gymmet.

Gud vad jag behöver yogan, borde börja med den igen. Hjälper kroppen så himla mycket och även i annan träning också för att kunna utföra övningar tekniskt korrekt. Så då blev det yoga i 60 minuter, perfekt.

Sedan så gick vi vidare för att ta ett glas bubbel och lite käk. Allt handlar om balans och det var min fredagskväll ett bra exempel på. Trevlig sällskap och en nöjd kropp.

Bra slut på veckan, nu vankas helgen här på landet. Med att bara ta det lugnt, andas ut och inte tänka på nåt. Precis vad man behöver helgerna till ibland.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229