Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Yoga morgon

Godmorgon på er! Idag har jag startat dagen med ett yogapass faktiskt. Ni som följ med här vet om att jag har inte gillat att köra yoga hemma, inte tyckt att jag kan göra det så effektivt som när jag är på ett pass. Men sedan jag började på min senaste yogakurs så har jag fått ett nytt intresse för yogan som jag tycker är riktigt roligt. Därför så rullade jag ut mattan imorse och körde igenom ett pass. Mycket höftöppnande övningar, där sitter en hel del spänningar. Efter det blev det frukost och en kopp te.

Nu ska jag packa inför Stockholmsresan kring lunch. Åker ju upp till Stockholm för att springa Winterrun, 10 kilometer. Jag hoppas att jag kommer ha en bra känsla i kroppen. Var 2 veckor sedan jag körde ett längre pass med löpningen men borde inte vara några problem, sen kanske det inte blir mitt snabbaste lopp. Jag ska även kombinera det med att träffa några kompisar när jag ändå är där. Ska bli fantastiskt att checka in på hotell för en helg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229