Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Vickans tankar...#9

Om jag säger kvarg, vad tänker ni då?
Om jag säger lösgodis, vad förknippar ni det med?
Om jag säger marathon, vad får ni för bild?

Alla dom här orden ovan är vissa typiska saker som vi förknippar med den nyttiga, ohälsosamma och träningstokiga personen. För visst tänker du inte på en person som tränar 5-6 dagar i veckan när någon säger lösgodis? Min mening är att, sluta sätt dig och andra människor i olika fack. För varför ska vi kategorisera människor. Varför kan inte den träningstokiga kunna bli förknippad med hamburgare och lata dagar?

Jag anser att vi mår bäst i längden av att leva så som vi vill. Det som vi mår bäst av. Det betyder inte att jag anser att folk borde dricka alkohol varje dag, käka godis och ligga i soffan. Utan det jag menar är att jag vill att alla ska hitta sin egna balans. För vi vet i det här lagret att vi behöver motionera för att hjälpa och skydda kroppen med sjukdomar likaså äta bra mat och inte stressa. Men detta är helt individuellt. Vissa har ett högt tempo i livet överlag och mår bra av det, kör på och dessa personer ska inte hela tiden behöva försvara sig för det hela tiden i och med allt som har med stress och utbrändhet som har blivit en otroligt stor (och BRA ska tilläggas) snackis i samhället idag. Likaså finns de som inte alls har samma tempo och som trivs bra med det, som tar längre tid på sig och som kanske inte lika spontana. Dom ska också kunna leva sitt liv utan att man ska få höra att man är lat. För vi är alla olika och våra kroppar fungerar på olika sätt.

Jag tycker istället att vi ska låta ordet inspiration få ta uttryck här. Låt dig inspireras av andra, fånga upp tips och implementera det så som det kan fungera i ditt liv. Jag tror starkt på balans. Det betyder för min del att jag tränar runt 4-5 dagar i veckan, varierat mellan löpning, yoga och styrka. Jag försöker äta bra och hälsosamma frukostar och mat i vardagen. Men det betyder också att jag gärna tar ett glas vin eller två på helgen, äter pizza och smågodis och gärna ligger i soffan om kvällarna. Det är min balans och den fungerar utmärkt för mig.

Så jag vill verkligen att du tar till dig dessa ord. Hitta ditt sätt att leva ditt egna liv på. Hjälp din kropp att må så bra som möjligt och vad det sen betyder är upp till dig. Gör det som får dig att må bra och strunta i vad alla andra tycker och tänker.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229