Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Vickans tankar...#5

Det har blivit mer och mer tydligt för mig hur bra jag mår jag när jag är ute i naturen. Att få vara ute en hel dag, andas in frisk luft, njuta av tystnaden och få röra på sig. Det är verkligen något som gör att jag samlar på mig energi och kan leva på den under veckan som kommer. Ni vet när men sedan främst sitter inne vid ett skrivbord under de ljusa timmarna på dygnet.

Idag så var jag och min kompis ute i Omberg här i Östergötland. Där det finns massor olika vandringsleder och vi bestämde oss för att ta en av dem idag. MASSOR av snö, helt oplogat och det var bara att pulsa fram. Vi gick alla fram 6-7 km i snön, i uppförsbackar och nedförsbackar. Perfekt söndagsträning. Få upp pulsen och träna benen. O det är ju just det där med att få träningen "gratis". Att vi ger oss iväg på en utflykt för att få vara ute och grilla korv och umgås med varandra. På köpet får man frisk luft och träning. Det är ju faktiskt bland det bästa.

Det är precis de här som jag önskar att fler personer såg på träning och hälsa. Allt beror på vad man har för mål men när det kommer till folkhälsan så handlar det om att vi ska få pulsen att jobba och att vi ska röra på oss mer. Så dra med en kompis på något som du tycker är kul, det behöver inte innebära att gå in på ett gym eller ta på sig gympaskorna. Rörelse är så mycket mer.

Det är också ren magi att få ta in naturen. Att stanna upp ibland, se sig omkring och insupa allt. För naturen är ju helt fantastiskt. Min dröm är att ha naturen just utanför dörren. För att må precis så här bra varje dag.

Gillar

Kommentarer

Ajjy
Ajjy,
underbart! ❄️🌲nouw.com/ajjy
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
AttViljaAllt
AttViljaAllt,
Så himla bra skrivet! Träning och hälsa är så mycket mer än gym och proteinshakes liksom! ✨nouw.com/attviljaallt
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Precis, rörelse finns runt omkring oss hela tiden. Det gäller bara att hitta det man själv tycker är extra kul! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229