Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Välja mig eller... ?

Balans. Den måste komma inifrån dig själv innan du kan hjälpa andra.

Jag har aldrig känt så som jag har gjort de senaste dagarna. Jag är inte sjuk, jag är inte snorig eller febrig. Men kroppen har sagt ifrån, nu mer än någonsin innan. De senaste tre dagarna så har jag sovit mig igenom dem med uppehåll för lite käk och tv-tittande. Kroppen orkar inte just nu och det svåraste av allt är att faktiskt bara låta den få vila och att släppa allting runt omkring.

När jobbet kallar, arbetsuppgifter som ska göras, utbildning som ska pluggas till och en praktikplats som man ska närvara vid. Jag vill ALLT det där men jag tror att det har blivit lite mycket sedan i våras. Nu är det kroppens tur att säga ifrån.

Jag har aldrig känt den tomhet av energi som jag känner inom mig. Känns som att det inte finns någonstans att hämta energin ifrån. I vanliga fall bränner jag av ett bra träningspass, lassar tallriken full med mat och tar sedan tag i dagen. Det är så jag hämtar min energi. Nu vill jag faktiskt bara sova. 

MEN jag vet att det inte är något farligt så länge man lyssnar på kroppen. Väljer man dock att inte göra det kan jag räkna med en värre smäll nästa gång. För då behöver man inte säga om den kommer utan när. Så nu gäller det att välja mig framför allt annat. Att jag prioriterar mig själv. Jobb, plugg och allting annat löser sig. Våga släppa allting och bara slappna av, ta en dag i taget och förhoppningsvis känna att energin kommer tillbaka till mig.

Känn respekt för din kropp och lyssna på den när den försöker säga dig något, oftast är det något väldigt viktigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229