Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Valborgslöpningen

Träning

Som ni vet så har min kropp inte alls jobbat med mig den här senaste veckan. Blivit lite för lite träning än vad jag hade velat. Så idag så drog jag mig ut på en löptur bara för att känna av kroppen lite grann. Så traskade ut och rev av 5 kilometer alla fall. Kroppen gjorde väl inte några större mirakel utan den kändes ungefär som jag trodde att den skulle göra. Men nu är det gjort, allergitabletterna fortsätter jag knapra i mig tillsammans med nässprayet. Är ju faktiskt snart dags för lopp och då vill jag inte alls ha den här känslan i kroppen så jag jobbar för att få bort den.

Testade självklart min nya kamera också. SÅ kul! Älskar den redan och hittade direkt vissa inställningar som passar mig perfekt! Så denna bild får ni från dagens löptur ifrån Malmslättsskogarna med pappa. Nu blir att duscha och svira om inför kvällens bravader. Det är ju trots allt Valborg.

Hur fin är inte skogen här? Älskar verkligen den här delen.

Gillar

Kommentarer

Theamei
Theamei,
Bra jobbat! nouw.com/theamei
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack så mycket! 😊 nouw.com/victoriarodjevi
BonusMamman
BonusMamman,
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229