Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Valborg

Helgnöje

Efter en mulen och småregnig förmiddag så kom solen fram lagom till att jag gick hem från jobbet vid lunchtid igår. I år var nog första året då vi inte hade några planer för dagen och kvällen. Tänk förr om åren när man var yngre och det vankades storslagna fester och det enda dagarna innan gick ut på var att fixa alkohol. Om vi säger så, jag saknar inte den tiden. Jag var mer än nöjd med att vi fick en lugn och mysig valborg. Vi började med att gå till gymmet och träna tillsammans innan vi gjorde oss iordning och gick ner på stan. Tog en glass och satt i solen vid vattnet. Efter det tittade vi på motorcykelkortege som går genom stan varje år. Sen blev det middag på 1854, restaurang i stan innan vi avslutade kvällen i soffan framför tvn. En riktigt bra valborg. Det är trots allt ganska skönt att bli äldre och vara nöjd med en mysig middag.

Idag gick jag upp till ljudet av 1 maj orkestern som varje år passerar utanför vår lägenhet. Då visste vi att det var dags att gå upp och äta gofrulle. Idag är det mysväder, regnig och lite småkallt. Det gör att jag har myst ner mig i soffan och ska ha tv-marathon. Hoppas ni får en riktigt bra start på majmånad.

  • Helgnöje
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229