Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Vad har hänt sen sist?

Helgnöje

Favoritdagen är äntligen här igen och tyvärr också snart över. Idag har Oscar och jag varit iväg på en anordnad motorcykeltur som dom kör varje år. Riktigt kul att få åka med igen. Vad har hänt annars i helgen? I fredags så dukade Oscar och jag upp tapas på soffbordet och sedan låg vi där som utslagna sälar resten av kvällen. En skön kväll med andra ord och välbehövlig. I lördags så tog jag låååång sovmorgon och efter det passade jag på att gå ner på stan men ångrade mig ganska snabbt då jag insåg att alla andra i Linköping också hade tänkt samma tanke. Jag inhandlade det jag behövde och tog mig sedan hem. På eftermiddagen tog vi pendel till Vikingstad och sedan vankades middag och pingisturnering resten av kvällen. KUL. Att spela olika sporter eller spel är så underskattat, det står högt på prioriteringslistan för sommarens ljumna kvällar.

Veckan som kommer är näst sista veckan på jobbet och det börjar kännas lite ledsamt. Inte för jobbet i sig även om jag tycker om det väldigt mycket men främst för att man ska skiljas från alla sina kollegor. Alltid det som tar emot när man lämnar en arbetsplats bakom sig. Så jag ska passa på att njuta dom två sista veckorna nu och dessutom hoppas jag på att bli moster vilken dag som helst nu, SÅ spännande att jag inte riktigt kan ta in det. Kommer nog inte förstå förrän det lilla miraklet är här hos oss. 

  • Helgnöje
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229