Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Utvilad och blankt papper

Recept

Goooodmorgon lördag och helg. Fantastiskt att solen skiner och att det är 5 grader redan vid kl. 07.00 imorse. Ja som ni hör så blev det ingen sovmorgon här inte, haha. Hade verkligen planerat in det men när man vaknar pigg och utvilad vid 07.00 så är det bara att ta tag i dagen. Igårkväll så träffade jag två tjejkompisar, taco stod på schemat och vi hade en mysig kväll hemma. Drömfredag.

Från början hade jag en hel del planerat men helt plötsligt så var helgen ett blankt papper. Därför har jag börjat med den här goda smoothien och en kopp te. Nu blir det städning här hemma och lite plockande innan jag ska ner på stan möta upp en kompis. En lördag i min smak.

Smoothie

Banan
Jordgubb
Kiwi
Matchapulver
En skvätt mjölk

Mixa ihop allting precis som vanligt. Känn av hur mycket mjölk du vill ha i beroende på konsistensen. Sedan är det topping-dags. Här ovan ser ni att det blev både jordgubbar, blåbär, hackade hasselnötter och chiafrön. Perfekt start på dagen.

Ikväll är en utekväll inplanerad. Herregud vad länge sedan jag var ute. Kanske i slutet av förra sommaren... men jag är riktigt peppad faktiskt. Vi ska ha en kul kväll med middag först innan det övergår till en natt ute. Att få ha sånna här kvällar med sina tjejkompisar är verkligen guldvärt. Där hittar man otroligt mycket energi.

Ha en fin helg !

  • Recept
  • Nära Linköping

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilka fantastisk bild och tack för att du delar med dig så man kan testa den själv 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229