Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Utvilad

Exakt så jag känner mig nu. Utvilad. Det är mycket på jobbet och runt omkring den här veckan men när det bara är roliga saker så känns det ändå som att jag får vila ut. I söndags när vi kom hem från Göteborg tog jag det bara lugnt, såg hockey-vm i soffan innan jag fick sova. I går så var vi på AW med jobbet vilket var väldigt trevligt. Sitta på en uteplats med solen i ögonen och ett glas bubbel och lite mat. Tog vara på den måndagen också. Idag så har det varit jobb och sedan så var vi på ett event med jobbet nu ikväll.

Jag verkligen bara pysslar om kroppen dessa dagar. Vilar och återhämtar mig och fokuserar på att umgås med mycket härliga människor. Det är så himla underbart att man kan få ha det så. Men i slutet av denna vecka ska jag klämma in lite träningen igen också och komma tillbaka till rutinerna, framför allt med styrketräningen som har legat på hold ett tag.

Men först --> Mjukglass i kvällssolen

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229