Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Utmaning v.9

Wii! Äntligen är Vasaloppsveckan igång och jag har inte många dagar kvar nu tills jag ska åka mitt första Vasalopp. Är du som mig och ska åka? Då kanske du ska ta de lite lugnare men jag vill ge en utmaning till er som inte ska åka. Se valfritt lopp som en utmaning för veckan. Kör ett konditionspass lika länge som något av loppen håller på. Alltså från första åkaren har startat tills den första går i mål. Dra ihop ett gäng och kör ihop. Löpning, cykel, simning eller vad det nu kan vara men roligast är om man kan följa åkarna samtidigt.

Vi kommer ha Vasaloppsspinning på söndag på FRISK till exempel som ni kan anmäla er till. Då kör ni efter banans utformning, ni är med om spurtpriserna och om man vill får man blåbärssoppa där åkarna får det. Kul va? Haka på eller kör något eget pass som är utformat på samma sätt.

Hur gick förra veckans utmaning? Jag hade hoppats på att vara med men min kropp har sagt ifrån innan Vasaloppet så mycket lugn träning om någon alls. Min kropp är som en tvättsvamp för tillfället och suger åt sig alla baciller som kommer i närheten... men på söndag gäller det. Då är jag frisk, står på startlinjen och ska köra Vasaloppet, ta på pannbenet och ha riktigt kul. Det är mitt mål. Hoppas utmaningen gick bra för er och att ni tar med er lite övningar och fortsätter köra på.

LYCKA TILL!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229