Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Utmana kroppen med mer lopp

Träning

Hej hej onsdag och tack kroppen för att du har reparerat dig så vi kan köra på lite grann igen. Vi gör ett försök åtminstone så får vi se vart jag har dig. I helgen när jag låg hemma sjuk i soffan så passade på att strukturera upp våren med några fler lopp. Jag anmälde mig enbart till ett till men har några mer på lut. Vissa vill jag köra själv men några skulle va kul med sällskap så ska höra med omgivningen om de kan tänka sig vara med.

Loppet jag anmälde mig till var Varvetmilen som är ett seedingslopp till Göteborgsvarvet. Då jag ej kan när de kör i Norrköping eller Mantorp som annars är närmst så anmälde jag mig till Jönköping istället. Ska bli perfekt att känna av kroppen hur den mår där runt 2:e april. Förhoppningsvis känns den bra med enbart knappt 1 1/2 månad kvar till det är dags för 2,1 km.

Men jag hittade några andra lopp som också skulle vara roliga att köra i vår. Ni får min lilla lista nedan. Ni får gärna höra av er om ni kört nåt lopp tidigare, om de var bra eller inte och om ni ska springa i år också.

Lopp jag vill haka på (utan rätt ordning):

1. Blodomloppet 29 maj
2. Action Run 12 maj
3. Åhus Trailrun 3 mars

Även om de lopp jag kör är på ren motionärsnivå och den enda jag tävlar mot är mig själv och min tid så blir det ändå en annan känsla när det väl är lopp. Därför är det skönt att känna in sig lite mer på olika lopp, speciellt när man ska köra ett längre lopp som Göteborgsvarvet senare i vår. Så dessa tre helt olika lopp skulle vara roliga att köra. Se om det är nån mer i min omgivning som vill haka på.

Gillar

Kommentarer

Emelie JS
Emelie JS,

Har som mål att springa minst 2 lopp det här året, så himla kul! 😃

www.devote.se/emeliejanssonsjogren
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Vad kul! De kommer du klara galant! 😊 Lycka till!nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229