Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Utflykter och bad

Resor

Sola, bada, sola, sola, bada.. ungefär så ser dagarna ut och vissa stränder är helt magiska. Typ som när vi var och besökte ön Brac idag. Vi tog båten över från Makarska till Brac och sedan så utforskade vi lite först. Därefter hitta vi en fin plats att slå oss ned på för att kunna vara där ett par timmar. Så fint det var. Det ska vara en ö dit många lyxyachter kommer och det fanns det gott om vid stranden, den ena större än den andra.

Fick tips om att åka ut till den här ön utav en av er läsare och jag rekommenderar det verkligen starkt vidare om ni är i Kroatien. Dels kul att se lite annat, det blir en utflykt och det var verkligen en superfin strand. Båt ut tar ungefär 45 minuter och sedan skötte vi oss själva under hela dagen. Finns även färdiga utflyktsresor som ni kan åka med.

Nu blir det mat, hittat mycket bra restauranger hittills och maten är väldigt god. Dock så är det lite svårt att få gluten och laktosfritt så blir ganska lika rätter för mig men det funkar. Får se vad det blir ikväll till middag.

Så här skulle jag kunna sitta jämt! <3

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Alexandra_Wiberg
Alexandra_Wiberg,
Gud så härligt!nouw.com/alexandra_wiberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229