Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Utesluta betyder inte tråkigt

Recept

Godmorgon fantastiska ni! Idag så finns mycket på agendan och när man vet att det är en sån dag som väntar då är det extra viktigt att man börjar dagen med en riktigt bra frukost. Så idag så gjorde jag mandelpannkakor OCH ni, jag lovar er att ni kommer gilla dem. Dom här är självklart, helt fria från gluten, mjölk och socker men jag lovar er att det inte gör dem mindre goda. Haka på!

Ingredienser

3 dl mandelmjöl
5 ägg
1 msk fiberhusk
3 dl mandelmjölk
2 tsk bakpulver
2 tsk äta vaniljpulver
1 tsk honung
1 krm havssalt
3 msk smält koksolja

Gör så här: Okej, ni vet ju att jag vid det här laget vill ha enkla men goda och bra recept. Så det här är inget undantag. Mixa ihop alla ingredienser förutom bakpulver. Häll sedan i bakpulvret och mixa igen. Stek sedan på en medelhög värme i kokosolja. Sedan lovar jag er att ni kommer njuta av en riktigt god frulle. Hugg in.

Idag hade jag hallon och kokosgrädde till. Tips! Om ni vill ha kokosgrädde till är det bra att välja en relativt fast grädde och att ni förvarar den i kylen för att ni ska kunna vispa den sen.

Gillar

Kommentarer

projectV
projectV,
Låter otroligt gott! Bra bilder 😊nouw.com/projectv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229