Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Upp o hoppa

Träning

Var inte på super träningssugen men då är lite bättre än inget. O ja! Och kul hade jag också.

Självklart var jag ute och tränade och jag hade pappa som publik. Körde all träning på baksidan av trädgården där jag hade mig själv som redskap. Solen gassade på och jag kunde inte annat än att vara nöjd. Perfekt avslut på dagen innan det var dags för middag.

Passet
3 varv med 7 övningar
12 st repetioner/övning

Armhävningar
Dips
Knäböj med hopp
Utfall
Ryggres
Planka med indrag
Axelpress

Det här är så härligt med sommaren. Att du kan träna var som helst och med bara dig själv som redskap. Finns ingen anledning till att inte träna då och kom ihåg, mina 15 supereffektiva minuter var bättre än inga. Oftast har vi så höga krav på vår träning så att det blir antingen långa och tunga pass eller inga alls. Varför inte dom där mitt emellan då? Kroppen kommer tacka dig för dom också istället för att du struntar i det. Så nästa gång du tänker ''jag orkar inte gå till gymmet och köra det där benpasset'' så tar du och går ut till närmsta gräsplätt. Riv av en cirkel med favoritövningar med puls/styrka och sedan är du välkommen att köra vidare med dagen.

Då så, då bestämmer vi det.

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Härligt pass, bra jobbat!!nouw.com/belliblonkan
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229