Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Trötthet över det vanliga

Vardag

Tröttheten just nu går knappt att beskriva. Som att någon har kört över mig med en lastbil. Visst, det är en här tiden på året men nu har jag sån trötthet som man inte kan sova bort. Herregud alltså. Vad tråkigt det är att inte få känna att man har energi över när man kommer hem från jobbet. Jag har fått en tid hos läkaren nästa vecka för att kolla sköldkörteln och ta lite andra prover bara för att se så att det inte är något som jag faktiskt behöver göra något åt. Vi får vänta och se.

Idag så har det varit ytterligare en dag med allt för mycket att göra på jobbet men efter det blev det årets första julbord inne i stan. Massor av god mat, köttbullar och Jansson och så ett och annat glas bubbel. Nu väntar några lugna kvällar innan helgen kommer och jag äntligen ska få julkänslan på riktigt. Häromdagen köpte jag den lilla granen vi har i sovrummet, ni ska få den i ett annat inlägg. Men på lördag ska vi hugga vår egna gran, yeay och sen pynta resten av dagen. Mysigt.

  • Vardag
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229