Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Tji fick jag

Återhämtning

Men hallå, den här måndagen började ju så bra... framåt halv tio tiden så började jag må sämre, mådde illa, ännu mer ont i bihålorna och kände mig kallsvettig. Höll ut ett tag till innan jag tog mitt pick och pack och gick hem. Tog en powernap i soffan för att se om jag mådde bättre men icke. Så fick bli att stanna kvar i soffan där jag totaldeckade i 5 timmar i sträck. Vilket säger mig att min kropp behövde det.

Nu har jag fått i mig lite käk, tacos botar väl all sjukdom? ... och sedan så har iprenen börjat värka och så några godisbitar på det. Det är så man blir frisk tillsamman med lite extra sömn. Så jag fortsätter att ha soffan som min bästa vän idag och slår på någon bra serie.

Hoppas er måndag blev bättre än min. Men hoppas jag är på benen imorgon igen, känner mig mycket piggare nu på kvällen. Tror min tröja gör halva jobbet, "Always be happy". Som man tänker, så brukar man känna sig. Så positivt tankesätt på och så tar vi en tidig kväll.

Jag har en fin tröja alla fall

Gillar

Kommentarer

TinaHagglund
TinaHagglund,
Samma här, är också sjuk. Krya på oss 💕nouw.com/tinahagglund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229