Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Tittar på hus

Helgnöje

Idag har vi mest varit ute och kört med bilen som äntligen fungerar igen. Under någon vecka så har den inte fungerat som den ska men då är det tacksamt att ha en kille som är händig och kan fixa det på egen hand utan att lämna in den till verkstad. Så idag tog vi vara på att den fungerade och körde ut på landet. Vi skulle nämligen på husvisning. Det är så spännande att få börja det här nya kapitlet i livet, att åka runt tillsammans och få diskutera och visualisera sin framtid ihop. Faktiskt helt magiskt. Dock så fann vi inte så mycket framtid i huset vi var i idag. Det var inte alls så som vi hade tänkt oss att det skulle vara. Det är ju just det som är det svåra att bilderna många gånger är finare än vad huset är i verkligheten.

Men den här nya resan har ju bara börjat. Vi är ute efter ett hus på landet men med nära in till stan och kollektivtrafik. Det ska finnas bra skolor och dagis i närheten (måste ha med framtiden i beräkningen) och så vill vi ha en stor tomt med stora möjligheter. Vi anser inte att allting behöver vara tipptopp när vi flyttar in. Vi kan gärna fixa och dona lite grann själva men vi vill inte ha ett renoveringsprojekt. Vi får se vart vi hamnar någonstans men tänk vad fantastiskt det vore om vi detta år skulle kunna få bli husägare! Wow, det är verkligen att bli vuxen på riktigt.

Efter hustittande åkte vi till syrran för en fika innan vi åkte hem, gjorde matlådor till veckan och nu sitter jag och tittar på något slags Maria Wern-marathon. Perfekt syssla för en söndagskväll.

  • Helgnöje
  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Emmamehrali
Emmamehrali,
Så spännande att titta på huset, mycket att tänka på kring husköp. Hoppas ni hittar något snart KRAM <3 nouw.com/emmamehrali
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Ja väldigt mycket, mer än vad man kunde tro först 😉 men riktigt kul! nouw.com/victoriarodjevi
aamandanord
aamandanord,
Åh gud vad kul att kolla efter hus! Hoppas ni hittar något ni tycker om! 💛nouw.com/aamandanord
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Ja så spännande! Tack 😍nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229