Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Tissel och tassel

Idag så kände jag att nu måste jag få lite mer julkänsla. Ni vet när allting bara går i ett och man har inte haft tid att känna efter ens en gång. Men idag har jag gjort det sista administrativa på jobbet så jag hann med att köpa de allra sista julklapparna. Är ändå väldigt nöjd i år vad jag har åstadkommit i julklappar men hade gärna gått och strosat på stan i några dagar till bland julmusik och trevlig människor.

Men ni ser ju ovan, en del paket har det blivit och det är så roligt att slå in dem så fint. Med lite olika detaljer på olika paket, något som passar den som ska få julklappen. Mysigt.

Passade även på att mysa med lite glögg och pepparkakor medans jag höll på och slå in allting. En podcast är på och jag försöker att finna lite lugn och ro mitt i allt. Dessutom så ska vi på minijul hemma hos min mamma och pappa ikväll med syster och hennes kille. Killarna är hemma hos sina föräldrar så vi ses ju inte på julafton, då är det mysigt att ha en kväll tillsammans innan.

Nu ska jag slå in några mer paket som jag får lägga under granen och sedan åka iväg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229