Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Havregrynsgröt och lite extra energi

Recept

Godmorgon! Ny vecka och jag känner att energin har stannat hos mig. Så himla skönt. Inga bakslag och idag får det blir att testa träningen igen inne på gymmet. Lite bodypump tror jag allt att det kommer att bli efter jobbet. Träningsvärken imorgon... haha.

Startar dagen med havregryndgröt som vanligt från måndag till fredag. Har glutenfria havregryn som jag blandat med lite olika sorters frön. Sedan så toppar jag den alltid med lite goda och härliga bär och annat som passar till. Vem har sagt att havregrynsgröt ska vara tråkigt? Inte jag. Så, dags att svepa i sig denna och strosa till jobbet. Har en liten favoritlåt just nu, Magnus Uggla med " Världen är din". Så otroligt fint budskap i den låten och den är perfekt att lyssna på och få lite extra energi av på morgonen.

Se till att kika in här imorgon då jag kommer att gå ut med lite som händer med Svettglädje inom den närmsta tiden. Något du MÅSTE delta i, inga ursäkter.

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
Belliblonkan,
Helt rätt 😊nouw.com/belliblonkan
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229