Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Tillbaka med besked

Träning

Att börja dagen med bra besked och bli taggad gör ju att det spritter i hela kroppen. Jag var hos sjukgymnasten för att kolla upp mitt knä, få lite goda råd från henne som har följt mig det senaste året och som vet vad jag går för. Vi pratades vid och kom fram till att jag nu ska ta det lugnt med löpningen. Istället ska jag fokusera mycket på cykel och stakmaskin. Även ren råstyrka för resten av kroppen. PERFEKT!

Kul när man får bra besked. Även om jag älskar att springa så får det ta den tid det tar. Viktigast av allt är att knät funkar i vardagen och sen kör jag på mot mitt mål med Vasaloppet 2017.

Brände av ett snabbt men bra pass för axlarna.

Passet:

Stakmaskinen 10 minuter (fokus mage+teknik)

Militärpress 8x3

Superset

Hantellyft framåt 12x3

Flyes 10x3

Så fick axlarna en bra genomkörare också en dag som denna. Imorgon kommer det bli mer fokus ben eller rygg. Inte riktigt bestämt mig hur jag ska göra. Nytt upplägg kommer jag att börja köra från nästa vecka möjligtvis. Då är ett upplägg fram till mars lagt.

Ha en lugn och skön onsdagkväll!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229