Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Tillbaka i gräset

Innehåller affiliate-länkarTräning

Innehåller Metapic-länkar

1. Linne här / 2. Klocka här / 3. Shorts här

Helt fantastiskt vad solen gör mycket, varje dag fylls man på med energi även om man inte alltid gör något för att boosta förrådet. Likaså idag, vaknade relativt pigg för att vara vid 06.15. Upp och hoppa för att hålla i pass vid kl. 07.00. Efter det var det dags för min egna träning. Tillbaka ute i gräset idag efter gympasset igår (som jag förövrigt har riktig träningsvärk efter). Hade använt TRX och medicinboll på passet på morgonen och valde att göra det jag med. Igår var det fokus på överkropp så idag fick det bli ett underkroppspass. Förövrigt, skönaste träningskläderna på mig idag, speciellt shortsen. Sitter som ett smäck! Länk finns under bilden om ni är nyfikna på vart jag köpt dom.

Redskap

TRX
Medicinboll

Passet

Utfall i TRX
Squatjump
Kast med medicinboll
Benindrag i TRX
Burpee

x 4

WOW. Grymt pass och redan efter varv 2 så kändes det riktigt ordentligt i benen. Klapp på axeln till mig själv. Efter passet så passade jag på att köra lite med min foamroller. Så ''skönont'' men riktigt bra för benen. Ni ska få mina favoritövningar med foamrollern i ett annat inlägg.

Gillar

Kommentarer

amandajosefsson
amandajosefsson,
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229