Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

The Butschers daughter

Om det är något man vill så är det att äta gott. Något som har visat sig vara ett lite större bekymmer för mig som är gluten och latosintolerant. Men ett ställe som blivit väldigt hypat i Sverige att man måste besöka om man är i New York är The Butschers daughter. Ett brunch ställe som ska vara väldigt mysigt och väldigt gott.
Så, varför inte kika in där när vi ändå är här?

Ett väldigt trevligt ställe, mysigt och fräscht. Vi beställde in en massa goda saker till frukost. Jag tog pannkakor och avokadotoast och till det blev det en väldigt god juice. Det bästa av allt, allting kunde man få gluten och laktosfritt. Tackar.

Ni ser ju själva, det här tackar man inte nej till.

Så himla härlig morgon men tips om ni ska hit, kom som oss vid 08.00 när de öppnar. Var lugnt första kvarten men sedan så blev det fullt. Men kika in här, riktigt härligt ställe och jättegod mat så det rekommenderas verkligen. Vill käka den där toasten redan nu igen men idag blir det frukost i Brooklyn.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229