Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Tar vara på sommarkvällarna

Söndagkväll och laddar upp för en ny vecka. Ser tillbaka på helgen då jag egentligen kanske bara borde ha legat i sängen och krya på mig. Mina bihålor har verkligen irriterat mig sedan i fredags och det blir inte bättre. Nu har jag dock inhandlat bed tabletter för bihålorna och kortison nässpray och hoppas att det ska hjälpa. Pust och stön.

Jag tar dock vara på kvällarna fortfarande här ute på mitt happyplace. Ett litet tag till kommer jag kunna sitta här om kvällarna och mysa ner mig. Nu när Skam faktiskt är slut så blev jag lite sugen på att se min favorit säsong igen, säsong 2. Så jag tog med mig en kopp te, förövrigt ett grymt gott te som jag köpte när jag var på Gotland. Tog med mig koppen ut på balkongen och satte mig och tittade på Skam. Så mysigt. Precis som en söndagskväll ska vara.

Nu peppar vi till inför en ny vecka som tyvärr kommer att kantas av mer vila för kroppen till en början men hoppas att jag snart är på banan igen. Köpte mig ett par nya skor för mitt knä som jag kan ha lite mer på jobbet. Dom ska ni självklart få se. Nu ska jag återvända till Skam och duntäcke.

Gillar

Kommentarer

mooaandreasson
mooaandreasson,
Men åh det såg mysigt ut 😊 nouw.com/mooaandreasson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229