Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Täppt i näsan & utan träning

Vardag

Lördag, äntligen helg. Igår var jag och Oscar hemma hos syrran och hennes kille. Drack vin, åt god mat, spelade spel och skrattade. En perfekt start på helgen helt enkelt. Jag har haft en del del planer inför helgen och en av dem skulle vara att springa distanspass dock kommer inte det hända. Jag har varit riktigt trött denna vecka och jag har i princip enbart orkat med jobbet. Så frustrerande när man inte vet vad det beror på men sedan några dagar tillbaka är jag riktigt täppt i näsan och då insåg jag. Den härliga perioden av pollen är här... Så är det, den kommer ju varje år och vad de har sagt inför denna säsong ska den vara värre än någonsin. Jag brukar inte reagera så mycket men det visar väl att det är mer i år än vanligt. Så jag ska iväg och köpa allergitabletter här snart, ta nässpray och hoppas på att jag snart kommer känna mig piggare.

Så vad blir det idag då om inte träning? Jo det blir en del pyssel hemma, ska förberedas för att måla lite möbler, storhandla mat och bara ta de lugnt. Det jag behöver just nu. Dessutom är inte vädret så där jätteroligt vilket gör det lite mer skön att vara inne och pyssla. Ni ska också får hur det har gått för mig från fre-fre med träningsplaneringen jag lade upp. Ha en skön dag och om ni som mig behöver vila upp sig, glöm inte att göra det också.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229