Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Tankarna vandrar

Vardag

Nu skulle jag helst vilja duscha, sminka mig, fixa håret och ta på mig nåt riktigt snyggt. Ni vet, precis så man känner när man bara vill vara frisk men tyvärr är jag hemma idag också. Jag känner mig dock mycket piggare men febrig inatt och fortsatt snorigt och ont i huvudet så valde att vara hemma idag också. Ingen idé att åka till jobbet för att sedan vara hemma ytterligare dagar sen igen.

Men dagar som idag är ju dock dom tråkigaste. Man är för pigg för att bara ligga i soffan och sova men för sjuk för att vara på jobbet. Det här mellantinget. Då får man sysselsätta sig bäst man kan. Jag har ju sträcksätt Bron dessa dagar (3 säsonger med 10 avsnitt !?) och så även idag. I förmiddags så kröp det i kroppen vilket gjorde att jag hade svårt att bara ligga still. Så samtidigt som Bron har gått i bakgrunden så har jag börjat skriva i mitt anteckningsblock jag skrev om för ett tag. Där alla mina tankar ska ner.

Ett litet utdrag från igår:
Hur kan tankarna fara iväg så mycket? Ena stunden så är jag fast beslutsam om att det är just detta jag vill för att sedan känna mig mer vilsen är någonsin. Är det så att vara en 25-åring med så mycket vilja och driv att det helt enkelt blir för mycket? Vart ska jag lägga krutet någonstans? Vad är det som just jag tycker om?

Ja, just nu är jag verkligen i en tid där jag varken vet ut eller in, med något. Man har ju sånna stunder i livet och bra är väl de på något sätt tänker jag. Att man ifrågasätter sig själv om olika val man gör eller drömmar man vill uppnå. Inget är omöjligt, så är det verkligen. Det gäller bara att ta reda på vad man vill och sen lägga energin där. Det gäller allt, privatlivet, jobb, relationer eller vad det nu kan vara. Stanna upp ibland och kolla på ditt liv. Trivs du eller kör du på med vardagen av rutin?

Till skillnad från i förmiddags så är jag helt slut nu av någon anledning. Sovit i nästan två timmar vilket var välbehövligt. Men nu ska jag se till att äta lite mer för att få energi för att sedan kunna vara uppe på benen igen.

  • Vardag
  • Nära C , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229