Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

TACO-NIGHT

Vardag

Undrar ni vad jag älskar mest när det kommer till mat? Om ni bjuder mig på tacos så kan inget gå fel kan jag meddela er. Skulle stekt ihop lite kycklinggryta ikväll men så fanns det mesta hemma för tacos så jag valde det enkla och goda alternativet.

Så vad ska man ha i en tacos då?

Mina favoriter

Ananas ( ETT MÅSTE )

Guacemole, hemmagjord så klart.
Recept:
Avokado, creme fraiche, vitlök och salt/peppar. MUMS.

Salsasås som är tropical, alltså med ananas. Ja, ni kanske börjar fatta mönstret med ingredienserna.

Sedan självklart de vanliga sakers så som gurka, majs, sallad, lök, ost m.m och så köttfärs eller varför inte kycklingfärs?

I övrigt har jag mest vart hemma och kurerat mig. Mycket bättre med bihålorna men forfarande snorig och så väldigt trött så försöker lyssna på kroppen så mycket som möjligt. Så blir 2 dagar hemma till dock med lite jobb hemifrån imorgon för att röja undan lite grann. Även fortsätta med examensarbetet som snart ska vara klart.. Ni ska även få lite tips imorgon om mental träning.

Sov så gott!

Gillar

Kommentarer

LovisaEdithEbba
LovisaEdithEbba,
Är helt med dig! Taco är så gott!! nouw.com/lovisaedithebba
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Funkar vilken dag som helst i veckan och flera dagar i matlådan 😉 Kalasbra ju! Vad mer kan man begära 😊nouw.com/victoriarodjevi
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229