Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Sum up

Vardag

En bättre lördagskväll hemma

Hej söndagskvällen och min favorittid på hela veckan. Älskar dom här stunderna på kvällen i slutet av veckan. Tiden för att titta tillbaka, utvärdera och reflektera. Vad har gått bra och vad har gått mindre bra? Vad ska jag göra bättre nästa vecka? Det är även nu som jag älskar att läsa mina böcker. Speciellt när kvällssolen kikar fram på mig på balkongen. Fick hem några nya favoriter i brevlådan som jag ska presentera för er snart.

Vad har jag gjort i helgen då? Den blev ungefär som jag hade tänkt mig.

Fredags: Jobbade nästan hela dagen innan jag mötte upp en kompis för lite härlig catch up. Kvällen blev lugn, åt gott och tittade på tv innan det blev en tidig kväll.
Lördag: ''Fixar-dagen'' Jag lämnade Oscar på jobbet innan jag åkte runt på tornbyområdet, handlade mat till kvällen, kikade inredning och annat smått och gott. Var även en sväng hos min farmor innan jag hamnade i köket för förberedelser. Sedan blev det en mycket lyckad och mysig kväll med ett annat kompispar hemma hos oss. Bjöds på trerätters och efter det snacks och vin på balkongen. Älskar dessa kvällar.
Söndags: Idag har jag hjälpt Oscars ena bror att flytta till deras nya hus. Så fint och mysigt. Längtar verkligen tills jag själv får bo i hus, kommer bli magiskt. Så har varit där hela dagen. Innan jag tog kväll jobbade jag undan lite grann och nu är det dags för den hederliga stunden på balkongen, haha.

Tack helgen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229