Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Storm

O så kom helgen igen. Efter en händelserik vecka åt alla håll så tycker jag att det känns skönt att gå in i helgen. Så imorse tog jag sovmorgon tills jag vaknade av mig själv vid 08.45. Skönt tyckte jag ändå. Så jag knallade upp, gjorde frukost till mig själv och tog på nyhetsmorgon. En bra start på dagen. Det pratades om att få trillingar, om Trump och god mat. Salig blandning i vanlig ordning. Efter det tog jag och gjorde mig iordning och tog mig ner till stan. Köpte en mössa och ett par handskar som är välbehövt just nu. Det har kommit nån form av storm till Linköping så det gäller att klä på sig.

Sen några timmar tillbaka är vi hos Oscars föräldrar för att fira hans farmor som blir 75. God mat och bra sällskap står på schemat. Trevligt. Så nu ska jag fortsätta att umgås och njuta av lördagen och att solen till och med har kommit fram.

  • Nära Linköping V

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229