Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Spykänsla deluxe

Träning

Jag är ingen person som gillar intervaller. Jag skulle kunna köra 10 långdistans pass istället för 1 intervallpass, haha. Så känner jag men man kan ju inte alltid bara köra det som är riktigt kul om man ska utvecklas. Jag vill ju bli bättre på distanslöpning och då intervaller är en stor del av det. Nu var det länge sedan jag körde några intervallpass men denna vecka var det dags. Så idag så körde jag ett kort men effektivt pass som jag är skapligt nöjd med i efterhand.

Mitt intervallpass idag

Uppvärmning 10 min på löpbandet

Pyramiden
10,20,30,40,50,60,50,40,30,20,10

Nedvarvning 5 min

Hur går detta pass till då? Jo då kör jag 10 sekunder löpning, vilar 10 sekunder. 20 sekunder löpning och 20 sekunder vila. Så fortsätter jag så hela vägen upp till 60 sek och sedan vänder vi om igen och kör nedåt. Jag försöker att hålla ett riktigt högt tempo och speciellt på de korta sträckorna, då ska det gå riktigt fort. Jag gillar dessa typer av pass och det var ett bra första intervallpass då jag inte kört på länge. Nästa vecka kommer jag köra detta pass men tillsammans med ett annat också. Ser jag fram emot men innan dess ska jag hinna med två distanspass och lite styrka. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229