Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Söndag

Vardag

Efter en först och främst ihärdig städdag igår som avslutades med förfest med kompisar så har idag varit motsatsen. Lång sovmorgon, myskläder på och tofs på huvudet. Även om jag från början kände mig rastlös över att inte göra något så intalade jag mig till slut att det var väldigt skönt. Så jag tog på serier på tvn innan jag bara har myst omkring. Slagit in lite paket, pysslat på datorn och på eftermiddagen så ställde jag mig i köket. Jag blev så himla sugen på att slänga in något gott i ugnen så jag letade i skafferiet innan jag kladdade ihop fyra scones. DET om något tillhör hösten. Sen satte jag mig i soffan och åt nybakade scones tillsammans med en kopp te. Ibland är det verkligen så skönt att få vara själv med sina tankar medans det andra dagar äter upp en inifrån. Idag var en sån bättre dag. Jag har låtit tankarna komma och drömmarna flödas. Kreativt.

Nu går vi in i en ny vecka, frisk och kry och hoppas på en den dos av varje. Bebismys, träning, kompisträffar och naturmöten. Lite av varje helt enkelt, precis som jag gillar det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229