Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Snörvel & dansande fötter

Ja energin är inte på topp vilket inte alls är roligt men istället för att mest tycka synd om mig själv så brukar jag lyssna på glad musik. Det är det absolut bästa jag vet när jag känner mig lite sur, trött eller irriterad. Att ta på en låt som jag vet att jag får upp humöret av, oavsett vad. Håller ni inte med? Ni vet, så att leendet liksom kryper sig sakta men säkert tillbaka. Jag är en sån där människa som många tycker är jobbig när det kommer till låtar. Om jag hittar en låt som jag älskar så kan jag spela den på repeat. Over and over and over again. Haha, varför inte när man ändå blir glad av den?

Så det är precis vad jag gjorde idag när jag knatade till jobbet. Klickade på play och gav mig ut.
Ofta är det gamla låtar som jag spelar. Ni vet sånna som jag antagligen alltid kommer förknippa med glädje. Vissa låtar behöver egentligen inte vara så bra men de är nynnvänliga på nåt vis. Vissa låtar har det där lilla extra. Vilka låtar spelas just nu när jag är lite surmulen?

1. Världen är din - Magnus Uggla
Så fin text och budskap i den låten som han har skrivit till sin son. Allt är möjligt. Ut och ta för dig.
2. Ta med dig solen - Jakob Karlborg
Vem blir inte glad av den här låten?? Den har en sån sjuk glad stämma igenom hela låten. Älskar den.
3. Jovial - Freddy Kalas
Den här låten ger mig enbart glädje. Den här låten skulle kunna vara min bakgrundsmusik i livet. Musiken, texten, norskan. ALLT i den här låten gör mig glad.

Så ta på din favoritlåt och gör dagen lite bättre.
Godmorgon världen!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229