Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Snickra och skratta

Godmorgon alla ni där ute. Det är fredag och jag går runt i någon sorts glädjeyra tycker jag. Jag tror att det har att göra med att solen är tillbaka och att vi både idag och igår får glädjas åt 30 graders värme. Hur underbart? Kan knappt tro att det är sant när man kollar vad det är för temperatur utomlands och vi har det varmare.

Hur som helst. Mycket av glädjen är självklart också för att det händer så himla mycket roliga saker hela tiden nu. I helgen vankas det ju 50-årsfest för mig och killen. Massor kompisar kommer och ska fira med oss. Det här med fest är ju hur kul som helst och något som är 'nnu roligare är allt pynt som man får fixa inför. Ni som känner mig vet att pynta är lite utav min grej. Det är SÅ himla kul. Jag kan ägna timmar åt att surfa runt på olika sidor för att hitta det bästa för just den festen. Så på lördag kommer det blir en riktigt kul fest hoppas jag med mycket lekar, god mat, drinkar och poolbadande. Läääängtar.

Jag var även hemma hos pappa igår för att få lite hjälp med byggandet av en grej som vi ska ha på festen på lördag. En kul grej som livar upp en fest helt klart. Så vi spikade och sågade, eller vi och vi. Jag var nog mest med som pratkvarn, haha. Men bra blev. Ni får se allting efter festen. Nu blir det jobb innan vi tar helg.

Ha en fin fredag !

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229