Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Skyline

Resor

Dag 2 och vi har vart uppe och igång i 13 timmar och promenerat och sett så himla mycket men fötterna kommer vilja vila efter den här resan. Vi började dagen vid 06.30 för att vid 07.00 åka mot Nolita och The Butschers daughter. Startade dagen på bästa sett kan man ju säga.

Efter att försöka få tag i en tröja till mig och Jennifer som fick frysa lite grann så åkte vi ner hela vägen till Frihetsgudinnan. VI tog så man kunde åka över till Staten Island och satte oss där och bara njöt av solen på en trappa vi hittade. Helt underbart vad bra väder vi har fått här i New York. Och ser ni vad fint det var när vi åkte båten tillbaka? Skyline, så himla häftigt.

Sedan promenerade vi uppåt mot Wall Street och kikade runt lite. Mycket fina byggnader. Sedan kom vi till det ovan, Ground Zero. Där de två tornen stod och som nu är en minnesplats efter 11 september 2001. Väldigt vacker plats och det är fint att även här se hur alla respekterar platsen och bara försöker ta in det man ser. Till vänster ser ni Freedom tower.

Sedan var det dags för ett break. Så himla gott och så lite bubbel var vi värda. Satt på ett torg med solen i ansiktet och bara njöt och snacka skit. Världens bästa. Vi strosar, hinner med så himla mycket om dagarna men ändå ingen stress någonstans. Precis så det ska vara på semester.

Sist men inte minst var vi uppe i Top of the rock som var helt magiskt. Att se hela New York uppifrån 64:e våningen var helt underbart. Gick inte att ta in, var som på ett vykort. Så vi njöt även där. Sedan så spatserade vi bort till Times square för att se det i kvällsljus. Så himla fint. Häftigt hur en plats verkligen lever upp.

Ytterligare en riktigt bra dag. Idag är vi i Brooklyn och strosar, shoppar lite kanske och så sedan får vi se vad kvällen bjuder på.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229