Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Skriva av mig

Lära mig mer om mig

För vad kan penna och papper göra med just dig? Tro mig, jag har många gånger strosat runt i bokaffärer i tron om att hitta ett block och en penna som ska få mig att använda mitt skrivande rätt. MÅNGA gånger. För just det här med skrivandet är något som känns väldigt viktigt för mig. Det är mitt sätt att uttrycka mig på.

När det är mycket vare sig det är privat eller på jobbet så är det viktigt att man får lufta det. Att man inte går och bär på saker och ting och tynger ner sig själv. Jag är en otroligt känslofylld person. Min pojkvän brukar skoja om det med mig att jag baserar alla mina val på hur jag känner medan han är raka motsatsen. Rationell. Men jag är verkligen så. Jag har alltid haft mycket tankar och att inte få lufta dem, prata, upprepa och fundera går inte. Jag har förstått det mer och mer de senaste åren. Så jag bestämde mig häromdagen för att inhandla ett block till mig själv. Piffa det så det blir personligt. Det är här i som jag vill skriva ner allt. Jag älskar att skriva och då det är så jag uttrycker mig bäst så är det också så jag ska hantera stress.

För idag så skriver jag men jag samlar ofta på mig tills det blir för mycket, skriver jag. Nu ska småhändelser in. Det är ju faktiskt så, får jag skriva ner det så är det lite som att den känslan kom, jag bearbetade och den försvann. Det är så otroligt viktigt att vi hittar just vårt egna sätt att hantera livet på. För vissa är det att få prata med någon, nån annan att ut gå ut i skogen och en tredje att träna. För mig är det skrivandet. Så, nu ska jag verkligen försöka vara duktig och använda mig utav det.

Gillar

Kommentarer

SofiaRebecca
SofiaRebecca,
vilket fint block!!!nouw.com/sofiarebecca
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229