Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Skrattgropar

Träning

Sammanfattning av dagen: Skratt.

Älskar sådana här dagar när man i princip får skratta och skoja från morgon till kväll. Och att få göra det på jobbet tillsammans med fina kollegor ska man inte underskatta. Så efter jobbet så körde jag träningen direkt. Jag gillar att köra effektiva pass. Kort vila, hörlurarna på och fokus på övningarna. Men idag var inte en sån dag. Jag pratade och skrattade mer än vad jag lyfte vikter. Sådana dagar behöver man dock. Fylla på med mer energi som jag får av underbara människor i min närhet. Så, idag var passet sådär. Dock så var det fokus på övningarna när jag väl körde och jag försökte att pressa mig så hårt jag kunde.


Passet:

Chins 2st

+ 6x2 med gummiband + 5x2 negativa chins

Marklyft 50kg 6x3

Rodd 46kg 6x3

Skiddrag 41kg 6x3

Krysset 14kg 6x3

Latsdrag 50kg 6x3

Hantelcurl med stång 22kg 6x3

Curl i kabelmaskin 32kg 6x3

Ovan på bild ser ni krysset, bra övning där man får bra kontakt

Jag tycker det är lite jobbigt den här första veckan, just att veta hur mycket jag precis klara för att nå 6 reps på varje set. Nästa vecka kommer bli bättre. Marklyften kan jag ta mer i men då jag skadade ryggen i julas så är jag lite nojjig över att lägga på för mycket, för snabbt. Men det tar sig, jag känner mig starkare och jag vet att vissa övningar kan jag höja i redan nästa vecka vilket ger en skön skjuts av energi.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229