Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Sista fixet

Att vakna klockan sju en lördag är kanske inte det man vill men de gör inget när man vet att man kan ligga och dra sig så länge man. Jag visste även att en fullspäckad dag väntade så det gjorde mig inget att jag fick en morgon för mig själv. Det är ju faktiskt så också att jag har gått in i semestermode. Imorgonbitti så åker vi iväg till fjällen. MAGI. Jag har längtat efter lite ledighet. Jag har en intensiv vår på jobbet i och med överlämning och byte av jobb att jag har sucktat lite efter ledighet. Även om jag tycker det är väldigt kul på jobbet så tar det mycket energi med upplärning och allt vad det innebär. Så att få en vecka helt ledig och bara vara ska blir jätteskönt.

Idag så var det dags att fixa det sista innan vi åker. Tänkte att ni skulle få se lite från min dag idag och se vad jag har haft för mig för något. En intensiv men skön dag.

Jag började min dag som sagt i soffan och avnjöt lite frukost (somrig med jordgubbar och allt) samtidigt som jag tittade på nyhetsmorgon. Följde alla sändningar gällande terrordådet i Nya Zeeleand. Så svårt och fruktansvärt tragiskt att förstå att det här händer runt om i världen nu och att så många oskyldiga människor har fått sätta livet till. <3

Under tiden jag tittade på tv fortsatte jag även och pillade lite i min packning och försökte se om det behövdes något mer som skulle inhandlas. Kände dock att det mesta fanns hemma och skulle bara ner i resväskan.

Vid 09.10 så borstade jag håret och begav mig till syrran som skulle få fixa mig. Hon är nämligen frisör i grund och botten och det är en ynnerst att ha en syster som kan fixa ens hår när man vill. Så idag var det dags att ljusa upp det och klippa av det lite igen. Fräscha till det så att säga. På vägen dit stannade jag och köpte med mig lite bakelser till fikat när vi var klara. MUMS. Jag blev verkligen jättenöjd, ni får se resultatet snart.

När vi hade fixat klart håret var klockan 13.00 och jag begav mig till stan för att få köpa ett nytt objektiv. Yeay, är så himla nöjd med att jag köpte det och ni kommer nog se de på bilderna framöver hoppas jag. Ska bli kul att få testa det nu till semestern också. Efter det plockade jag upp Oscar och vi åkte till Maxi för att inhandla all mat till fjällen som vi skulle ta med. Det blev en hel del och trots det så gick det smärtfritt inne i affären. Jag och Oscar har annars en tendens att älska varandra när vi går in och hata varandra när vi går ut, haha. Nån som känner igen sig? Men idag var vi nog höga på semsterfeelingen så det gick smärtfritt.

Efter det har vi packat hela eftermiddagen och äntligen är väskorna fulla. Jag har en tendens att ta med mig alldeles för mycket och de vet de andra om också. Vilket är tur för det betyder att de gör plats i packningen. Nu har vi just tryckt i oss dessa godingar ovan tillsammans med andra tapasfavoriter. PROPPMÄTT ligger jag i soffan nu, slötittar på tv och längtar till att semestern ska börja imorgon. Så himla härligt.

Vi ses i fjällen hörreni!

  • Nära C-Ring , Linköping

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229