Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Simma lugnt

Träning

Wiiihoo! Så har crawlkursen dragit igång, precis lika kul som jag kommer ihåg det. Jag gick denna kurs för kanske 3 år sedan och fastnade för det totalt. Men tyvärr var jag tvungen att avbryta kursen efter 4 träffar för att mitt knä skadades igen. Så jag har längtat efter att kasta mig i bassängen och nöta teknik. Simning som träningsform är nog en av de bättre, både puls och styrka.

Idag var det lite teoretisk genomgång men sen vara det bara att hoppa i plurret. Gå igenom alla grunder när det kommer till att flyta, benspark och rotera. Nästa gång lägger vi på armarna och efter det kommer jag nog vilja vara i bassängen några mer gånger i veckan för att bli bättre.

Bästa av allt är att det ligger på morgonen. Varje onsdag kl. 08. Då kan man checka av träningen och ha resten av dagen till annat som ska göras. Jag duschade och unnade mig att basta lite grann innan jag hojjade hem igen. Har precis ätit havregrynsgröt med kanel, banan och hallon. På förmiddagen ska jag bara tillåta mig att ta det lugnt. I eftermiddag blir det lite plugg, matlagning, baka barsen (skulle gjorts igår men annat kom i vägen) och sen ta en tidigt kväll. Imorgon öppnar jag gymmet vid 06.00 ås då gäller det att vara pigg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229