Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Sent slit

Träning

ÄNTLIGEN var det dags för utbildning igen idag. SÅ himla kul och denna gång är det stort fokus på nutrition och även då kosttillskott, dopning och alkohol. Kul att läsa om det som berör träningen oerhört och som är a och o för att det ska bli resultat. Så efter en hel dag i skolan så åkte jag hem. Slängde ihop en grekisk paj (trodde ja...). Inte så lätt som det verkar ska ni veta. Jag i köket går verkligen int ihop och inte heller denna kväll. Pajen blev oätlig. Slängde i mig något som skulle verka som middag innan det blev ett sent kvällspass.

Som ni ser så var det veckans ryggpass som jag avverkade. Gick otroligt bra faktiskt (trots dåligt med uppladdning innan med maten...). Kunde höja i en hel del övningar vilket var riktigt kul. PLUS att den tredje chansen är väääldigt nära nu.

Passet:

Chins 2st men nästan 3

3x2 med gummiband

4x2 negativa

Marklyft 55kg 6x3 (höjning)

Skiddrag 46kg 6x3 (höjning)

Krysset 18kg 6x3 (höjning)

Rodd 46kg 6x3

Latsdrag 50kg 6x3

Hantelcurl 22kg 6x3

Curl i kabel 32kg 6x3

KLAR!

Tycker verkligen träningen är så himla kul nu. Tycker oftast det men känner att min kropp verkligen behöver den nu också. Min sommar var ganska fullproppad med både jobb, utbildning och semster-hinna-med-så-mycket-som-möjligt. Även min höst är det då jag kan lägga på lite praktik, crawlkurs också. Så att få gå till träningen och bara köra skiten ur sig är riktigt trevligt. Plus att jag känner att jag närmar mig mitt mål. Önskar bara att jag kunde jobba lite mer på distanspassen men det kommer. Nu ska jag sova innan ny dag börjar med träning, utbildning och sen middag med killen familj i vår lya.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229