Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Senaste dygnet

Det senaste dygnet har varit allt annat än lätt. Jag är fortfarande sjuk men trodde att jag hade blivit bättre igår men sen kom kvällen och halsen blev värre igen. Samtidigt som jag sörplade i mig te och åt soppa så försökte jag få igång min telefon som helt hade lagt av. Det försöket misslyckades och halsen blev inte heller bättre. Vid någonstans runt 01.00 lyckades jag somna men vaknade otaliga gånger och var uppe och drack så många koppar varmt vatten att jag har slutat räkna.

Imorse var jag helt slut och inte nog med det så funka fortfarande inte mobilen... man har liksom inte energi till något ytterligare när man är sjuk. Jag började med att mysa med en kopp te och frulle på balkongen innan jag till slut tog mig i kragen, fixade mat och lyckades laga telefonen. Sen dess har jag legat i soffan och ska se till att ta en powernap (eller bara en lång nap).

Nu längtar jag efter att Oscar ska komma hem och ta hand om mig.

Gillar

Kommentarer

lillfjompan
lillfjompan,
Så uuunderbar balkong ni har!!!! nouw.com/lillfjompan
Victoriarodjevi
Victoriarodjevi,
Tack, älskar den 😊 nouw.com/victoriarodjevi
liilah
liilah,
Mys! Hoppas det känns bättre med halsennouw.com/liilah
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229