Instagram @vickanrodjevi

Instagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjeviInstagram vickanrodjevi

Prenumerera

Satsa på dig själv

Träning

Som ni vet så har i stort sett gymmet och rehabiliteringen varit mitt andra hem under 9 års tid. Även om man gärna hade sluppit dessa år och istället kunnat satsa på fotbollen eller hitta på andra roliga saker så har jag fått med mig otroligt mycket av det. Jag har lärt mig min kropp, jag vet precis hur jag fungerar. De är tack vare rehaben.

Idag när jag ser tillbaka på det så inser jag hur mycket som faktiskt har växt fram i form av träningsintresset i och med att jag har behövt spendera så mycket tid på gymmet. Jag blev tvungen att gå till träningen själv, till ett gym och jag var tvungen att ha disciplinen att ta mig dit. Det fanns inte några lagkamrater att spendera tid med längre ute på fotbollsplanen utan allting var upp till mig. Skulle jag bli bra så var det bara att köra.

Inte någon gång har jag fuskat. Jobbigt, både psykiskt och fysiskt har det varit väldigt många gånger men jag har aldrig gett upp. Det är tackvare det som gör att jag står de jag står idag.

I och med detta så tror jag att mitt intresse för att hjälpa andra har växt fram. Jag vet vad det innebär att ha en kropp som inte fungerar som man vill. Jag vet vad ett bakslag betyder och vad ett ''du kan inte'' kan sätta hjärnspöken i huvudet på dig. Det är trots allt detta som gör att jag har fått en otrolig kärlek till träningen. För jag vet också vad den kan göra för dig. Jag vet hur du kan gå från att inte kunna göra nåt till att inte ha några hinder längre. Det är fascinerande.

Det här gör att jag så gärna vill hjälpa er där ute och det är också därför jag tror att jag brinner så mycket för träning och välmående utifrån ett hälsoperspektiv.

Tveka inte att höra av er till mig på victoria@frisk-sverige.se eller till FRISK direkt för att boka en tid med mig till 2017.

Ge kroppen en chans till att ge dig allt det där du vill ha av den.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229